Welkom op de website van ChefStef!

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: Mijn naam is Stephanie – ook wel Stef genoemd – en ben fotograaf in hart en nieren. Ik ben moeder van 4 prachtige dochters, waarvan er eentje voor altijd in mijn hart woont. Samen met mijn dochters Mae, Loïs en Kate woon ik in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis.

Chef wie?
De naam ChefStef is lang geleden verzonnen door mij en een vriendin. Ontstaan als grapje en jaren later uitgebloeid tot mijn professionele handelsnaam. Chef staat voor Creatief, Happy, Eerlijk en Fotografie.

Foto’s en blogs
Op mijn website deel ik mijn portfolio en schrijf ik blogs. Zo lees je bijvoorbeeld over het verlies van onze dochter Rosie en hoe ik na deze gebeurtenis met mijn gezin het leven ervaar en aanvlieg.

Ongedwongen fotografie
Door mijn passie voor creativiteit, styling en gebruik van natuurlijk licht, is mijn werk vooral spontaan, puur en ongedwongen. Ik maak een passende sfeerreportage die bij jouw leven en persoonlijkheid aansluit. Hierdoor worden jouw foto’s persoonlijk en uniek. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de fotoshoot ontspannen voor jou aanvoelt. Dit levert namelijk de beste resultaten op! Verder sta ik altijd open voor nieuwe ideeën en/of speciale wensen. Jouw input is dus welkom!

Mijn portfolio bekeken, maar wil je meer van mijn werk zien? Kijk dan gerust op mijn Instagram-account voor meer foto’s!