Mijn eerste bruiloft van dit jaar. Het is 30 maart 2017 en het voelde als hartje zomer met ruim 23 graden en heel de dag zon!! Sabine en Robert had ik al eerder ontmoet tijdens een newborn shoot. Er was toen al duidelijk een klik met elkaar, het was ontspannen en erg gezellig. Een paar maanden later berichten Sabine mij dat ze ging trouwen, woowww!! zo spannend en super leuk natuurlijk. Wat nog leuker was dat ze mij vroeg of ik hun speciale dag wilde vastleggen.. NATUURLIJK riep ik heel hard!! We hadden een ori├źntatie gesprek om de dag door te nemen. Ze hadden de draaiboek rond en het werd een intieme bruiloft met familie en hun beste vrienden.

Einde ochtend reed ik naar Spijkenisse om bij Sabine haar moeder te starten ( die maar liefst 4 huizen verder woont dan zij zelf ). De make up stond al klaar en echt ,ik vind dat 1 van de mooiste momenten van de dag. Make up en aankleden, het heeft zo intiem en persoonlijk. Zeker ,omdat haar moeder en zus er ook bij waren. Tussendoor kwam Sabine haar oudste zoontje ook gezellig aanwaaien. Die vond het wel een feestje ,want het ene snoepje naar het andere snoepje werd tevoorschijn getoverd. Lief dat hij was! Nadat Sabine in haar prachtige jurk was geholpen door haar moeder en alle knoopjes dicht zaten rende ik vier huizen verderop om te kijken hoever de mannen waren. Nog een paar foto’s en hop naar de bruid.

Na het ophalen van de bruid reden we met ze drie├źn naar de locatie D’Oliphant in Rotterdam. We hadden een ontspannen fotoshoot met vooral veel gelach en laten we de mensen in het park niet vergeten. Ik denk dat het bruidspaar wel 40 keer is gefeliciteerd, en ze waren nog niet eens officieel getrouwd. Na de fotoshoot kon het officieel gedeelte dan eindelijk beginnen en zijn ze toch echt getrouwd… JA was het antwoord!

Lieve Sabine en Robert bedankt voor de prachtige gezellige dag en ik wens jullie heel veel geluk!