Zwangerschapsshoot € 275,-

Je lichaam verandert en dat allemaal omdat er een klein mensje in je groeit. Deze bijzonder mooie fase in je leven kun je vast laten leggen in de Zwangerschapsshoot. Bij deze ontspannen shoot staan spontaniteit en puurheid centraal. De locatie(s) kunnen we in overleg bepalen. Bij je thuis, buiten in de natuur of beiden, het is allemaal bespreekbaar! De shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Baby Natural Shoot € 275,-

De tijd vliegt en kinderen worden snel groot. Dan wil je natuurlijk de eerste momenten van je baby op een professionele wijze vast laten leggen. Bij de Baby Natural Shoot staat een ongedwongen en ontspannen sfeer voorop. Om deze reden vindt de shoot plaats bij jullie thuis. De vertrouwde sfeer van je thuisbasis maken de foto’s namelijk nog persoonlijker en specialer! En bovendien is het ook de plek waar je kleintje zich het meest ontspannen voelt. Om het plaatje compleet te maken, word je als trotse ouder bij de shoot betrokken en wordt ook de babykamer op professionele wijze vastgelegd.
De shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Heb je interesse in zowel de Zwangerschapsshoot als in de Baby Natural Shoot? Dat kan! Bespaar €50,- en reserveer beide shoots in een pakket voor een bedrag van € 500,-!

Gezinsshoot € 275,- (max 5 personen)

Wil je graag mooie, professionele foto’s van je gezin laten maken? Kies dan voor de Gezinsshoot! Een ongedwongen shoot waarbij puurheid,spontaniteit en vrolijkheid voorop staan. Heb je een voorkeur voor een bepaalde locatie waar je als gezin blij van wordt, laat mij dit dan weten! De locatie kan namelijk door jullie zelf gekozen worden. De shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Groep- en/of Familieshoot 375,- (vanaf 6 personen)

Een mooie foto van de hele familie of van je hele vriendengroep aan de muur, wie wil dat nou niet? De Groep- en/of Familieshoot is een ongedwongen shoot, waarbij je zelf de locatie uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plek waar jouw groep een speciale herinnering aan heeft!
De shoot duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

Daily Life Shoot (vanaf € 275,-*)

Bij deze speciale shoot worden de alledaagse bezigheden van jou en je kindje vastgelegd. Van samen eten aan tafel, rommelen in de keuken tot spelletjes spelen met het gezin; de keus is aan jou! De shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

*Dit is een vanaf-prijs voor een Daily Life Shoot van 1,5 uur. Wil je een groter tijdvak reserveren? Dit kan tegen een meerprijs. Meld jouw wensen in de aanvraag en je ontvangt een prijsberekening op maat.

 

TrouwFotografie ( Vanaf €1750,-*)

Ontroerende momenten vastleggen in de meest pure, natuurlijke foto’s. Als bruidspaar wil je een trouwreportage waar de vonken vanaf spatten.

Aan mij de taak om de emoties van de dag te ‘vangen’ in memorabele foto’s waar je later met warme gevoelens naar terug kijkt. Als gepassioneerde bruidsfotografe ben ik tijdens jullie bruiloft onopgemerkt aanwezig om deze dierbare momenten vast te leggen. Van het aantrekken van de bruidsjurk tot het aansnijden van de taart en de dansjes op het feest: alle rituelen leg ik vast door de lens van mijn camera. Hebben jullie specifieke wensen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie ideeën en denk ik graag met jullie mee om het maximale uit jullie bruiloft te halen. Door jarenlange ervaring en een professionele insteek, zorg ik ervoor dat jullie dag vertaald wordt in een prachtige trouwreportage.

*Prijzen zijn op te vragen via de mail.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en minimaal 50 foto’s op hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s digitaal en op usb stick. Alle fotoshoots zijn inclusief 10 km reiskosten, de overige kilometers kosten 0.29 cent per km. 

Heb je speciale wensen of staat jouw shoot er niet tussen? Neem dan gerust contact met me op om je wensen en ideeen te bespreken. Dan zorgen we samen voor een passende oplossing!